Мариана Кисьова

Ветеринарен лекар, Хирург

Д-р Мариана Кисьова е завършила ветеринарна медицина през 2005г в гр.София. Професионални интереси хирургия, кардиология. Член е на Българската асоциация по ветеринарна кардиология” БАВК”. Има котарак Вихрен. Интереси: планинско колоездене, плуване, ски и бягане на маратонски дължини.


Ирина Иванова

Ветеринарен лекар, Хирург

Д-р Ирина Иванова става официално част от екипа ни през 2015г. Професионалните й интереси са в областта на хирургията и вътрешните болести при котките. Член на БАВЛДЖ, стопанин на три мързеливи котки. В малкото си извоювано свободно време обича да чете, спи или кара ски. Oт 2023г не е част от екипа.


Християна Христова

Ветеринарен лекар, вътрешни болести

С професионален опит в реномирана ветеринарна клиника в София до 2018г, член на БАВЛДЖ, д-р Христова става част от екипа ни в началото на 2019г. Професионалните й интереси са в областта на вътрешните болести и образната диагностика. Стопанин на на котките Маршмелоу и Песто. В свободното си време обича да пътува и да чете.


Любомир Петров

Управител зоомагазин

Завършил е екология и се занимава активно с инициативи за опазването на дивата фауна в България. Специалист по едрите хищници – мечки и вълци, любител орнитолог. Стопанин на котка. Интересува се от планинско колоездене, планинско маратонско бягане, сноу-кайт и кайтсърфинг.


София Друмева

Продавач-консултант в зоомагазин

София е стопанин на дребно куче и котка сфинкс, с години опит в отглеждането на животни, тя може да Ви консултира в нашия зоомагазин относно основни нужди на вашите любимци и подходящите играчки и аксесоари за всеки вид и порода.

ЕМИЛИЯ ВАСИЛЕВА

ВЕТЕРИНАРЕН ЛЕКАР, Хирург

Професионални интереси в областта на мекотъканната хирургия и образна диагностика. Горд собственик на няколко котки.

ОЛЕСАНДРА ДОЛЕНКО

Ветеринарен асистент

Студент по ветеринарна медицина.