Тел: +359 898 42 40 43,

За нас

Повече за ММ Вет

Кои сме ние

Ветеринарна клиника ВЕТ М и М предлага цялостни болнични услуги за Вашите домашни любимци. Ние възприемаме като свой ангажимент предоставянето на качествени ветеринарни грижи през целия живот на нашите пациенти.

Освен клиниката, разполагаме и с магазин, в който можете да намерите богат асортимент от аксесоари, играчки, козметика, висококачествени храни и добавки за здравословното хранене.

Какво правим

Материалната база, с която разполагаме, ни позволява осигуряването на рутинни грижи за повечето видове домашни любимци, превенция и лечение на заболявания, пълен пакет медицински и хирургически услуги.
Ние разбираме специалната роля на Вашия любимец в семейството и посвещаваме времето и знанията си на грижите за здравето и цялостното му физическо състояние.

Нашата философия

Отнасяме се с пациента по начина, по който бихме се отнесли със своя собствен питомец. В практиката си се стремим да осъществяваме най-високо качество на медицина и хирургия. Целият ни екип се ангажира да обърне персонално внимание към проблемите и тревогите  домашен любимец, дошъл в нашата клиника.

 

 

Екип

Мариана Кисьова

Ветеринарен лекар, Хирург

Д-р Мариана Кисьова е завършила ветеринарна медицина през 2005г в гр.София. Професионални интереси хирургия, кардиология. Член е на Българската асоциация по ветеринарна кардиология“ БАВК“. Има котарак Вихрен. Интереси: планинско колоездене, плуване, ски и бягане на маратонски дължини. Не обича: да готви :)

Ирина Иванова

Ветеринарен лекар, хирург

Д-р Иванова става официално част от екипа ни през 2015г. Член е на Българската асоциация на ветеринарите лекари за дребни животни (BASAV). Професионалните й интереси са в областта на хирургията и анестезиологията, вътрешни болести при котките. Стопанин на три поспаливи котки. В малкото си извоювано свободно време обича да чете, спи или кара ски.

Ваня Стефчова

Ветеринарен лекар

Д-р Стефчова е част от екипа ни от лятото на 2020г. Професионалните й интереси са в областта на вътрешните болести.

Ема Станева

Ветеринарен лекар

Завършила Тракийският университет през 2021, д-р Станева е с изявен интерес към екзотични животни. По време на следването си е стажувала в клиники Zoologic Veterinaris, Барселона и VetLife, Бургас.

Християна Христова

Ветеринарен лекар

Д-р Христова има опит в реномирана денонощна клиника в София преди да стане част от екипа ни в началото на 2019г. Професионалните й интереси са в областта на вътрешните болести и образната диагностика. Стопанин на на котката Маршмелоу. В свободното си време обича да пътува и да чете.

Любомир Петров

Управител зоомагазин

Завършил е екология и се занимава с опазването на дивата фауна на България. Специалист по едрите хищници в България /мечки и вълци/. Интереси: планинско колоездене, ски, сноу-кайт и кайтсърфинг.

Даниела Георгиева

Продавач-консултант

Даниела е бъдещ оптометрист и стопанин на огромен френски мастиф, тя може да Ви консултира в нашия зоомагазин относно основни нужди на вашите любимци.